רמי גינת מסעדת לימזין רמת ישי

מצרכים (ל- 4 מנות):

4 פרוסות משוטחות היטב של סינטה מיושנת )כל פרוסה במשקל של 150 גרם( | כוס קמח | כפית

חרדל דיז'ון | קורט פלפל שחור | קורט מלח | כוס פירורי לחם | שמן צמחי לטיגון

לתוספת

שעועית ירוקה חלוטה | שן שום כתושה | מלח ופלפל | 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

טורפים את הביצים ומתבלים בחרדל, מלח ופלפל. את נתחי הסינטה

המשוטחים, מקמחים וטובלים בביצה המתובלת ולאחר מכן בפירורי הלחם. במחבת, לאחר שהשמן חם

מטגנים את השניצלים להזהבה במקביל מחממים את שמן הזית במחבת, מניחים בה לרגע את השום

ומיד מוסיפים את השעועית, מתבלים ומגישים לצד השניצל.