ננה שרייר מסעדת ננוצ'קה תל אביב

מצרכים (ל- 6 מנות):

6 קישואים עגולים | כוס בורגול גס | בצל סגול קצוץ | חופן חמוציות | חופן שבבי שקדים | עלי סיליקורניה קצוצים | 1/2 לימון סחוט | שמן זית | מלח | פלפל שחור גרוס

לקרם הסלק:

2 סלקים גדולים | 4 כפות שמן זית | מיץ מלימון שלם | מלח אטלנטי | פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

מרתיחים את הסלקים לריכוך מלא, מקלפים ומרסקים במעבד מזון, מוסיפים את שמן הזית בטפטוף איטי עד

לקבלת מרקם אחיד ויפה,

מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים.

לוקחים את 6 הקישואים ומרוקנים להם את התוך.

את הקישואים חולטים במים רותחים עד שיתרככו אך יישארו מוצקים, מניחים במי קרח על מנת שלא ימשיכו

להתבשל.

מרככים את הבורגול - מכסים במים רותחים ומניחים ל- 20 דקות, מערבבים עם שאר המוצרים וממלאים את

הקישואים.

מניחים את הקישואים בתבנית אפייה ואופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 1/4 שעה. מניחים מהרוטב

על צלחת ההגשה ומעל מניחים את הקישואים.