דוחול ספאדי מסעדת דיאנה נצרת

מצרכים לקבב:

מצרכים לקבב:

1/2 ק"ג שוק טלה (ללא עצם)| בצל לבן גדול | צרור פטרוזיליה | מלח | פלפל שחור | צנוברים

מצרכים לתבשיל המג'דרה:

1/2 כוס בורגול גס | בצל לבן | 1/2 כוס עדשים חומות | מלח | 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן זית עד להשחמה עמוקה, מוסיפים את העדשים ומים לכיסוי ומביאים לרתיחה, מרתיחים עד

לריכוך ומוסיפים את הבורגול הגס, מביאים לרתיחה נוספת, מבשלים 2-3 דקות, מכסים את הסיר ומכבים את הלהבה,

מניחים לבורגול לספוג את כל המים והטעמים.

על לוח חיתוך קוצצים את הבשר, הבצל והפטרוזיליה בסכין שף גדולה, מערבבים, מתבלים ומוסיפים את הצנוברים. יוצרים

קציצות קטנות ומשפדים על השיפוד. צולים בגריל פחמים ומגישים עם המג'דרה לידו.